Vi hjälper er att hitta  en lösning

​​​​​​​
Ibland har man behov som inte går att lösa med färdiga program och applikationer. Det behövs något som bättre löser det behov man har, där kan vi hjälpa er.
​​​​​​​​​​​​​​Oavsett era behov eller storleken på ert företag kan AppCentric hjälpa er att skapa den systemlösning som passar just er bäst.

Oavsett era behov eller storleken på ert företag kan AppCentric hjälpa er att skapa den systemlösning som passar just er bäst

​​​​​​​
Varje organisation har idag flera IT-system för att hantera verksamheten. Det kan vara bokföring, tidsredovisning, epost och olika typer av verksamhetssystem.

Många gånger är systemen inte integrerade med varandra samtidigt som behov finns av att flytta data mellan systemen.

AppCentric har en gedigen erfarenhet av att integrera IT-system med varandra och att få till ett fungerande dataflöde mellan systemen.
​​​​​​​
Ibland klarar man sig inte med generella lösningar som kan köpas från hyllan. Man kan då behöva anpassa de generella systemen eller skriva helt skräddarsydda applikationer.
​​​​​​​
AppCentric har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att skapa de lösningar som behövs för just deras verksamhet.

AppCentric har lång erfarenhet av att skriva lösningar för webben eller som appar för mobiler och plattor. Det kan till exempel röra sig om insamling eller presentation av information

Vi jobbar ihop med våra kunder för att hitta den lösning som passar bäst för just dom.
​​​​​​​
Dagens IT-system blir allt mer komplexa att hantera och underhålla. Detta kräver ofta egen kompetens eller inhyrd IT-personal för att hantera.

Genom att lägga hela eller delar av systemet i molnbaserade tjänster får man ett minskat underhåll, bättre möjlighet att skala systemen och ofta lägre kostnader än när man hanterar systemen själv.
AppCentric-4f-vitunder5AppCentric-4f-vitunder5
AppCentric 4f vitunder

Om AppCentric


AppCentric utvecklar skräddarsydda IT-lösningar som hjälper företag att utvecklas. Med en bas i Motala kan vi erbjuda en leverantör med stabilitet och kontinuitet som finns där för att hjälpa er både idag och i framtiden.

Med mer än 20 års erfarenhet inom systemutveckling och integration är vi specialister på att utveckla applikationer och att bygga samman system till fungerande helheter.